Fejlesztések

A Cseh-Kozári Bt. közel húsz éve végez gépi földmunkát ,amely idő alatt folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a mai napig jelentős résztvevővé vált ezen a piacon.

2020 -as év egy kis visszaeséssel kezdődött a világjárvány és annak hozadékai miatt.

Nagy szerencsének érezzük, hogy Magyarország kormánya és az Európai unió jóvoltából mégis megmaradhatott a fejlődési pályánk.

Hiszen sikeresen tudtunk pályázni a GINOP-8.3.5-18/A Mikro ,kis és középvállalkozások technológiai fejlesztése cimen 74,2 millió forint kamatmentes hitelre, melyen egy hiánypótló munkagép beszerzésével a pozíciónkat ,nem hogy megtartani hanem növelni tudtuk, így stabilabbá válhatunk a jövőnk építésében.

Ugyan ez a Mikro, Kis és Középvállalkozások fejlesztése keretein belül sikeresen pályáztunk a számlavezető bankunk, az OTP bank, és az MKB bankon keresztül a GINOP-8.3.5-18/B alapanyag beszerzési hitelre, mely 20.8 M forint kamatmentes hosszabb lejáratú, és 16,4M forintos 1,5% fix kamatozású hosszú lejáratú forint hitel.

A két hitellel a Pandémia ellenére is tervezhettünk jelentős beruházásokat ,mellyel a környezetünk visszaesése elenére is, jobb bevételeket realizálhattunk.

2021 tavaszán elkészült a GINOP PLUSZ-1.2.3-21-2022-02372 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern

üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban Szécheny Terv Pusz Program, keretén belül nyertünk 52,8 M forint támogatást technológiai fejlesztésre, amivel sikerült beszerezni egy korszerű JCB 4CX kotró rakodó gépet és hozzá a helyben feldolgozáshoz elengedhetetlen adaptereket, valamint a telephelyünkön végezhetünk zöldenergia beruházást, a munkavállalóink tudását pedig fejleszthetjük, figyelembe véve a munkánk kihívásait.

A beruházás eredményeként a munkánk során keletkező mellékanyag helyben történő feldolgozásával és vissza hasznosításával jelentős energia megtakarítással, környezetterhelés csökkentésével eredményesebben tudunk dolgozni.

Telephelyünk fejlesztésével pedig hozzájárulhatunk a környezetünk megóvásához.

A dolgozóinkat képezzük az új eszközök biztonságos üzemeltetésére, modern üzletpolitika elsajátítására.

Ez a korszerűsítés eredményeként munkánkban a profit növekedése mellett a környezeti terhelés csökkentése ,valamint nagyon fontos ,a meglévő munkaerő állományunk megtartása esetleg a gépbeszerzés kapcsán , a megfelelő fejlesztése, piaci helyzetünk erősítése.

Köszönjük a Magyarország kormányának és az Európai uniónak a következetes támogatást.

Köszönettel: Csehné Kozári Irén

Visszahívás kérése